Assortiment

Hieronder vind je een beschrijving van ons assortiment van onze bakkerij in Epe. Uiteraard ben je meer dan welkom in onze winkel. Als je wil kun je het brood al van te voren bestellen en op de gewenste dag ophalen.  Je kunt ook je bestelling laten bezorgen! Meer hierover bestellen

 

Brood

Meer dan 25 soorten brood komen 's morgens dampend de oven uit. Met passie bereid en dat is te proeven. 'Brood, dé natuurlijke basis voor een gezonde en lekkere maaltijd', alsud bakker Marcel Commandeur. 

Broden bij Bakkerij Commandeur in Epe op de Veluwe

Zachte, harde bollen en croissants

Lekker bij het ontbijt! Dat is een goed begin van de dag. Of als extra bij de lunch. Een heerlijk bolletje, dat je kunt beleggen met iets zoets, iets hartigs of beide! 

Verse bolletjes bij Bakkerij Commandeur in Epe op de Veluwe

Snacks

Warme snacks. als tussendoortje. Heerlijk bij een kopje koffie of bij de borrel. Denk maar eens aan sucijzenbroodjes, frikandelbroodjes, kaasbroodjes en ragoutbroodjes. en saté broodjes. 

Snacks bij Bakkerij Commandeur in Epe op de Veluwe

Vruchtenbrood

Goed gevuld krentenbrood, rozijnenbrood, krentewegge, roggestoet,, suikerbrood of winterweele. Te lekker voor woorden, Die broden moet je gewoon proeven. 

Vruchtenbrood bij Bakkerij Commandeur in Epe op de Veluwe

Koeken

Of het nu gaat om appelflappen, muffins, gevulde koeken of walnootkoeken, al onze koeken zijn met zorg en smaak gemaakt. Probeer het zelf!

Lekkere koeken bij Bakkerij Commandeur in Epe op de Veluwe

Taarten en gebak

In de wijde omgeving zijn onze slagroomtaarten en ons gebak een begrip. Op verzoek maken wij mooie en lekkere taarten of gebak met foto's en logo. 

Taarten en gebak bij Bakkerij Marcel Commandeur in Epe op de Veluwe

Belegde broodjes

Er zijn verschillende broodjes met diverse soorten beleg die wij maken. Deze worden vers bereid. Lekker handig als lunch voor je bedrijf, voor een overleg of feestje. Wanneer je wilt verzorgen wij extra boerenmelk, fruit en sap erbij.

De belegde broodjes kun je ook eten op ons terras of binnen aan de stamtafel (wanneer de regels dit weer toelaten). Hierbij serveren wij heerlijke vers gezette koffie, thee of melk. 

Belegde broodjes bij Bakkerij Commandeur in Epe op de Veluwe

Ontbijtservice

Wij kunnen een heerlijk ontbijt samenstellen, geheel naar je eigen wens. Wil je bijvoorbeeld iemand verrassen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Neem contact op en dan bespreken we je wensen

Ontbijtservice bij Bakkerij Commandeur in Epe