Wat wij doen

Marcel Commandeur en zijn mensen verkopen alle werkdagen en zaterdag brood, zuivel een aanverwante zaken vanaf 's morgen 7 uur. Maar er is nog meer. "Het is ook belangrijk om naast de verkoop ook maatschappelijk betrokken te zijn" aldus Marcel. Om deze reden participeert bakkerij Commandeur in verschillende activiteiten. 

Nationaal Schoolontbijt

Brood een goed begin van de dag. Daarom zijn wij ook leverancier van broodjes voor het Nationaal Schoolontbijt. Dit is een landelijke actie om het belang van een goed ontbijt bij kinderen en ouders onder de aandacht te brengen. 

Wat nu het grootste ontbijtevenement van Nederland is, werd 17 jaar geleden geboren als idee van een handvol bakkers. Die voelden zich maatschappelijk betrokken bij het feit dat kinderen hun ontbijtje soms overslaan of de dag ongezond beginnen. Met hun enthousiasme groeide een pilot op een paar scholen uit tot een landelijk ontbijtfeest. Inmiddels is het Nationaal Schoolontbijt een zelfstandige organisatie met brede steun van maatschappelijke partijen.

Bron: https://www.schoolontbijt.nl/bakkers

Oliebollen voor Stichting Semmy

Stichting Semmy zet zich in om kinderen met een tumor in de hersenstam weer een toekomst te geven. Deze ziekte is nog steeds niet te genezen. Door onderzoek komt een doorbraak steeds dichterbij, maar hier is veel geld voor nodig (1)
Allerlei groepen mensen zetten zich hiervoor in. Meer informatie Stichting Semmy.

Elk jaar worden er voor kerst oliebollen gebakken door Bakkerij Marcel Commandeur in Epe. De opbrengst is voor de stichting. 

1 Bron:https://www.veluws-nieuws.nl/nieuws/algemeen/590708/oliebollen-voor-semmy-